Viktig melding!

Nordre Follo og omkringliggende kommuner innfører strenge smitteverntiltak.
Skolen er derfor stengt, og det blir digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar.

Internasjonalisering

Nesodden vgs er engasjert i flere internasjonale prosjekter, og i programfaget i engelsk får elevene tilbud om å bli med på studietur til London. Vi mener internasjonale erfaringer er viktig for våre elever.

Klikk for stort bilde Privat

Møte med andre språk og kulturer kan bidra til å skape gjensidig forståelse, fjerne fordommer, utvikle ferdigheter og få innsikt som er viktig i vår globaliserte verden. I tillegg vil utveksling bidra til økte ferdigheter i fremmedspråkene.

Kriterier for elevdeltakelse i våre prosjekter:
Elevene som får tilbud om å delta på slike turer velges ut av skolen på bakgrunn av følgende kriterier: motivasjon, orden, fravær, søknad, intervju, vertskap for utenlandske elever ved besøk i Norge.

Her kan du lese mer om pågående og tidligere prosjekter:

Internasjonaliseringsprosjekter