Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse tirsdag 9. mars: viken.no/nesodden-vgs

Miljøarbeiderne

Miljøarbeiderne ved Nesodden videregående skole jobber for å sikre et godt skolemiljø for og er tilgjengelig hele dagen for alle elever. De har kontor i den nye avdelingen for elevtjenesten. 

Klikk for stort bilde Tine Merakerås  

Hva gjør miljøarbeideren?

Miljøarbeiderne jobber for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør de ved å være synlig i skolemiljøet og ved å være lett tilgjengelig for alle på skolen. Målet er at så mange elever som mulig skal fullføre videregående skole, og med et så godt resultat som mulig. 

Hva kan du snakke med miljøarbeideren om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skolegangen. Du kan også gå til miljøarbeideren bare for å slå av en prat, eller for å få litt ro. Du kan komme innom oss, eller ta kontakt på telefon eller e-post dersom du har noe du ønsker å snakke om.

Miljøarbeiderne har taushetsplikt, og du får ikke fravær for tiden du snakker med dem. 

Om du trenger hjelp utover det vi kan gi på skolen, vil miljøarbeideren gi deg råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til.

Hvor og når kan du kontakte miljøarbeideren?

Kom innom kontoret, eller kontakt oss på Messenger, SMS eller e-post, så kan dere avtale tid. Wasi og Matias er tilgjengelig mandag – fredag 08.00 - 15.30
Ikke send sensitive personopplysninger på melding/e-post.

Miljøarbeider Matias Østebø

Mobil: 936 55 110

Epost: matiaso@viken.no

Miljøarbeider Wasi Naqvi

Mobil: 980 32 395

Epost: wasin@viken.no

 

Se også  

Skolehelsetjenesten

Skolemiljø og mobbing 

Helsestasjon for ungdom

Alarmtelefonen for Barn og unge 116 111

ung.no 

Til toppen