Viktig melding!

Nordre Follo og omkringliggende kommuner innfører strenge smitteverntiltak.
Skolen er derfor stengt, og det blir digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar.

Solveig og Tomas er Young Ambassadors!

Vi er stolte av at våre elever Solveig og Tomas er valgt ut til å bli unge ambassadører i utdanningsprogrammet Young Ambassadors!

Klikk for stort bilde Matias Østebø

Vi er stolte av at våre elever Solveig og Tomas er valgt ut til å bli unge ambassadører i utdanningsprogrammet Young Ambassadors som 2 av 20 ungdommer fra Oslo og omegn!

Young Ambassadors er et utdanningsprogram for samfunnsengasjert og kunnskapssøkende ungdom, som skal stimulere, inspirere og motivere ungdom til å realisere sitt fulle potensial, til samfunnets beste.

Solveig og Tomas er godt i gang med programmet og sier de gleder seg til å få nye erfaringer,  være med på et spennende mentorprogram og muligheten  til å utvikle seg faglig. De synes det er spennende å få ny konkret kunnskap om samfunnet og fokusere på på fremtidsrettede temaer og karrieremuligheter! Rektor Annika ønsker Solveig og Tomas lykke til med deltagelsen!