Solveig og Tomas er Young Ambassadors!

Vi er stolte av at våre elever Solveig og Tomas er valgt ut til å bli unge ambassadører i utdanningsprogrammet Young Ambassadors!

Klikk for stort bilde Matias Østebø

Vi er stolte av at våre elever Solveig og Tomas er valgt ut til å bli unge ambassadører i utdanningsprogrammet Young Ambassadors som 2 av 20 ungdommer fra Oslo og omegn!

Young Ambassadors er et utdanningsprogram for samfunnsengasjert og kunnskapssøkende ungdom, som skal stimulere, inspirere og motivere ungdom til å realisere sitt fulle potensial, til samfunnets beste.

Solveig og Tomas er godt i gang med programmet og sier de gleder seg til å få nye erfaringer,  være med på et spennende mentorprogram og muligheten  til å utvikle seg faglig. De synes det er spennende å få ny konkret kunnskap om samfunnet og fokusere på på fremtidsrettede temaer og karrieremuligheter! Rektor Annika ønsker Solveig og Tomas lykke til med deltagelsen!