Viktig melding!

Nordre Follo og omkringliggende kommuner innfører strenge smitteverntiltak.
Skolen er derfor stengt, og det blir digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar.

Digital undervisning i uke 4

I dag kom det informasjon om nye tiltak for å begrense smitte. Videregående skole skal ha digital undervisning for alle elever i uken som kommer. All praksisutplassering avlyses også denne uken. Alle elever vil få informasjon fra kontaktlærer og faglærere om innholdet i undervisningen. Fra uke 5 forbereder vi rødt nivå. Nå opplever vi strenge begrensninger på veldig mange områder, og vi må alle holde ut. Ikke nøl med å ta kontakt med lærere, rådgivere, helsesykepleier, miljøarbeidere, rektor eller andre på skolen om dere trenger noen å snakke med. Vi håper vi snart kan møtes på skolen igjen!

Tidligere oppdateringer

 

Fredag 20.01.21

Endring i smittevernnivå

Kriseledelsen i kommunen har i dag besluttet at skolen skal ha forsterket gult nivå fra 25.1.21 tom 31.1.21. Fra 1.2.21 går vi over på ordinært gult nivå, med noe lettelser i smitteverntiltakene

Vi håper smittetallene holder seg lave, slik at vi snart kan ha alle elevene til stede på skolen, og mer normale dager. Vi fortsetter med gjeldende plan for tilstedeværelse i uke 3 og uke 4.

Plan for undervisningen uke 3-7 (PDF, 115 kB)

Mandag 18.01.21

Skolen fortsetter på rødt nivå, og med gjeldende plan ut denne uken, etter vurdering fra kommuneoverlegen.

Nasjonalt er nå skolene satt på gult nivå, og det betyr at det kan komme endringer fra neste uke. Vi avventer hvilken vurdering som gjøres av kommuneoverlegen og kriseledelsen i kommunen. Vi kan håpe på at smitten avtar, slik at vi kan lette på tiltakene!

Onsdag 13.01.21

Skolen har fått et nytt smittetilfelle, så vi har nå to smittede elever. Det er til sammen 65 personer i karantene som følge av smitten.

Alle som skal i karantene har fått direkte beskjed, og er kontaktet av smittesporingsteamet i kommunen.

Skolen fortsetter sitt arbeid med smittevern og minner om å: 

 • Holde avstand
 • Vaske hender og bruke antibac
 • Holde seg hjemme når man er syk
 • Begrense antallet sosiale kontakter

Tirsdag 12.01.21

Skolen har fått et nytt smittetilfelle. 19 personer er nå i karantene som følge av dette.

Mandag 04.01.21

Skolen er nå over på rødt nivå, og vi må fortsette å overholde smitteverntiltakene vi allerede har. Vi har gjennomgått planen for tilstedeværelse, og kommet frem til at det er forsvarlig å fortsette etter planen. Noen klasser vil få flere rom tilgjengelig, og det er viktig at romplanen følges. Det er også iverksatt nye smitteverntiltak på rødt nivå.

Vi har bestemt at disse nye tiltakene gjennomføres:

 • Vi fjerner arbeidsøktene tirsdager og torsdager, og skyver på undervisningen. Ny plan kommer i VIS. 
 • Kroppsøvingsundervisningen foregår utendørs i uke 1 og 2.
 • Biblioteket må brukes til avlastningsrom for undervisning mandager og torsdager, men holdes åpent for opphold tirsdager, onsdager og fredager.
 • Sofaene i korridorene fjernes.
 • Kantina holdes åpen for opphold, men vi fjerner flere stoler og merker plassene.

Ellers er det viktig å fortsette med disse tiltakene:

 • Alle må holde 1 meter avstand til alle andre hele tiden på skolen.
 • Unngå kollektivtrafikk om du kan. Bruk munnbind hvis du er nødt til å reise kollektivt.
 • Store klasser MÅ deles på to rom der det ikke er store nok rom til å holde forsvarlig avstand. Det skal være faste grupper og faste plasser. 
 • Er du syk skal du ikke komme på skolen.
 • Hvis du blir satt i karantene fordi du er nærkontakt med en smittet medfører det IKKE at dine nærkontakter skal være i karantene, med mindre du får symptomer.
 • Ingen ekskursjoner gjennomføres.
 • Vask hendene ofte, og bruk antibac.
 • Vask pulten når du er ferdig i rommet.
 • Spør læreren din om du er usikker på smittevernreglene

Når vi nå alle er flinke til å følge de strenge tiltakene som gjelder håper vi at smittetrykket avtar, og vi snart kan leve litt mer normalt igjen. 

Inntil det kommer ny beskjed gjelder følgende plan for undervisningen:

Plan for undervisningen uke 3-7 (PDF, 115 kB)

Oppdatering mandag 21.12:

Med et avstandskrav på 1 meter både i og utenfor klasserommet er det umulig for oss å ha alle elevene til stede på skolen samtidig. Elevene som er på skolen må spres i flere rom. Det er viktig at dere følger med på skolens nettside og i Teams før skolestart 5. januar. Det er plandag 4. januar, og fri for elever. Hvis det kommer beskjed fra kommuneoverlegen om endring av smittevernnivå legger vi ut informasjon om det. Dersom det blir endret til ordinært gult nivå skal alle elevene ha undervisning på skolen hver dag.

Oppdatering lørdag 28.11:

Skolen har dessverre fått et nytt smittetilfelle, og 24 personer er satt i karantene som følge av dette. Den smittede er i god form.

Oppdatering fredag 27.11 kl. 21.00

Vi har nå fått informasjon om negativt testresultat, og dermed er ventekarantenen for 18 personer på skolen avsluttet. Skolen har hatt 3 smittetilfeller den siste uken.

Oppdatering torsdag 26.11.20

Torsdag 26.11. har en tredje person tilknyttet skolen fått bekreftet smitte. Personen er allerede i karantene. I tillegg er til sammen 18 nye personer satt i ventekarantene i påvente av prøvesvar.

Oppdatering onsdag 25.11.20:

Skolen har nå fått bekreftet at eleven som ventet på prøvesvar er bekreftet smittet. De to elevene som er smittet de siste dagene har symptomer, men er heldigvis ikke alvorlig syke. 22 personer er allerede satt i karantene fra i dag, og denne vil vare frem til og med 30. november. Undervisningen vil foregå digitalt for alle elever i karantene.

Oppdatering tirsdag 24.11 kl. 23:

Skolen er informert om at en elev er bekreftet smittet. Alle elevens nærkontakter har fått SMS i kveld. Disse vil også kontaktes av smittesporingsteamet. Alle elever som har vært i nærkontakt med den smittede eleven har fått beskjed om 10 dagers karantene, til og med torsdag 3. desember kl 15. Undervisningen vil foregå digitalt i denne perioden for elevene som er i karantene. 28 personer tilknyttet skolen er i karantene.

I påvente av prøvesvar for en elev med symptomer i en annen klasse er ytterligere 21 elever og én lærer satt i «ventekarantene» onsdag 25.11. Dersom denne prøven ikke påviser smitte vil karantenen for disse personene opphøre.

Tirsdag 23.11.20 - Informasjon om Covid-19

Skolen er informert om at en elev er bekreftet smittet. Alle elevens nærkontakter har fått SMS i kveld. Disse vil også kontaktes av smittesporingsteamet. Alle elever som har vært i nærkontakt med den smittede eleven har fått beskjed om 10 dagers karantene, til og med torsdag 3. desember kl 15. Undervisningen vil foregå digitalt i denne perioden. 28 personer tilknyttet skolen er i karantene.

Les om smitteverntiltak på skjerpet gult nivå og plan for undervisningen her

Til toppen