Viktig melding!

Nordre Follo og omkringliggende kommuner innfører strenge smitteverntiltak.
Skolen er derfor stengt, og det blir digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar.

Aktuelt

Engelsk på NVGS!

Engelsk er et av verdens mest utbredte fremmedspråk og hos oss får du brukt det til fulle! Se et eksempel på hvordan en klasseromssituasjon i engelsk kan se ut!   

Gratis skolemåltid på NVGS!

Uten mat og drikke, duger helten ikke! Vi er kjempeglade for at vi er en av 13 skoler i Viken fylkeskommune som får prøve ut en ordning med gratis skolemåltid for alle elever!  

Ta eksamen som privatist?

  Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før?  Da kan du melde deg opp som privatist.   Du kan melde deg opp som privatist i to perioder hvert år: 1.–15. september for høsteksamen  15. januar–1. februar for våreksamen Meld deg opp til privatist eksamen her

Innkalling og saksliste elevrådsmøte 28.01.21

Velkommen til elevrådsmøte 28.01.21 kl 14.20 - 15.05. Møtet foregår på Teams.

Helse - og oppvekstfag på NVGS!

Ønsker du å jobbe med mennesker i forskjellige aldersgrupper og livssituasjoner? Liker du å gi omsorg og pleie? I denne filmen får du et innblikk i livet som elev hos oss!  

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

På tide å søke videregående opplæring!

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022 bør du starte søkeprosessen nå. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten  vigo.no. I VIGO får du også svar på søknaden din!

Realfag på NVGS!

Realfag på NVGS! Går du med en liten forsker eller en ingeniør i magen? Er du interessert i teknologifag og har lyst til å danne et grunnlag for å bli med på å utvikle samfunnet vårt? Se en smakebit fra vår realfagsklasse her!  

Informasjonsteknologi og medieproduksjon på NVGS!

Informasjonsteknologi og medieproduksjon på NVGS! Er du interessert i idéutvikling og historiefortelling innen foto, film, lyd eller grafisk design? Eller synes du programmering, app - og spillutvikling, IT-sikkerhet og IT - drift virker spennende? Da kan dette tilbudet være noe for deg! Ta en titt her, hvis du vil ha en liten smakebit.

Elektro - og datateknologi på NVGS!

Elektro - og datateknologi på NVGS! Er du nysgjerrig på hva som foregår i våre verksteder? Ta en titt her!  

Til toppen